News

Illegal Baltics Tour

Groove Baltics meets Illegal Baltic tour



Piektdien, 10.augustā uz kluba ESSENTIAL galvenās deju zāles skatuves, pasākumu sērijas GROOVE BALTICS un ILLEGAL BALTIC TOUR ietvaros uzstāsies viena no visaktīvākajām dīdžeju apvienībām Latvijā – ILLEGAL DJ TEAM RIGA!



GROOVE BALTICS ir pasākumu cikls, kas Latvijas klubu kulturas dalībniekiem piedāvā novērtēt jau labi zināmus un atklāt jaunus, daudzsološus Baltijas talantus.



Salīdzinot ar visiem aizvadītajiem, šis tūres pasākums solās būt viens no spilgtākajiem. Apvienības dīdžeju: [Ex] da Bass, Virus 332 un GOLdbERG seti tiks papildināti ar īpašām video projekcijām, par kurām rūpēsies vīdžeji Pe Joke un Igors aka Kosmoss uzstājoties tandēmā. Vēl mājīgākas noskaņas radīšanai klubā tiks uzstādītas īpašas un savdabīgas dekorācijas, bez tam – gaidāmi vēl arī dažādi citi specefekti un pārsteigumi.



GROOVE BALTICS meets ILLEGAL BALTIC TOUR starts tiks dots plkst. 23.00, iesilda dīdžejs Fritz no Black & Yellow Label kā arī BumbleBeat.



Vairāk par ILLEGAL DJ TEAM RIGA un ILLEGAL BALTIC TOUR meklē – .



Vairāk par klubu ESSENTIAL – https://essential.lv .



Pasākumu atbalsta: Corona Extra.



Informē: European Hit Radio, Progressive FM, draugiem.lv, nightlife.lv, mikseris.lv, partypeople.lv, easyget.lv, klubi.lv, 1188.lv, ind-ex.com, trance.lv, notikumi.lv un apollo.lv.



 

Related event

Groove Baltics meets Illegal Baltic Tour

August 10th 23:00

Mainfloor
[Ex] da Bass
DJ Virus 332
DJ GOLdbERG
Warmup - DJ Fritz, DJ BumbleBeat
R'n'B Zone
DJ Ai-va
DJ Rapa
Pink Room
DJ Pols
DJ woW
A30
DJ Japanis
DJ Sam
Ticket price
23:00-24:00 - 3 LVL, 24:00-4:00 - 5 LVL, 4:00-8:00 - 2 LVL
Event Organizer
Essential Club