News

Inspiration Tour Vol.3

Bogdan Taran un Inspiration Tour 2008

Sestdien, 6. septembrī klubā "Essential" Latvijas klubu scēnas pieprasītākais dīdžejs Bogdan Taran aicinās uz ”Inspiration Tour 2008” trešo pasākumu, informē Disco Records un klubs Essential.

Kopš 1998. gada kad Latvijas radioviļņos parādījās radiošovs "Dance Box", par Bogdan Taran, kas šodien ir Latvijas klubu mūzikas lielākā autoritāte, ir rakstīts ļoti daudz. Tik daudz, ka ikvienam sevi lasīt un klausīties protošam Latvijas iedzīvotājam viņš varētu šķist pazīstamāks pat par sen neredzētiem draugiem.Šā gada aprīlī, "DanceBox" radiošovs, kurš kopš 2006. gada "dzirdams radio Capital 101 FM, atzīmēja savu 10. gadu jubileju!
Viens no house kustības pionieriem Bogdan Taran ar savu piemēru pierādījis, ka arī pie mums Baltijā ir iespējami deju mūzikas elki. 12. gadus bagātajā karjerā viņš tik tuvu ir pietuvojies šim godājamam nosaukumam, ka varētu kaut rāmī ielikt.

Koncepts "Inspiration Tour" kopš saviem pirmsākumiem 2005. gadā kļuvis par vērienīgu pašmāju klubu kultūras projektu. Bogdan Taran vārds pats par sevi garantē augstu muzikālo kvalitāti. Kālab lielākajam vairumam Inspiration vārds tik ļoti piesaista, iemesli ir visdažādākie. Taču būtiskākā, kā atzīst pats Bogdan Taran ir mūzikas nestā ziņa.
Patlaban, kad lielākajam vairumam klubu dzīves vadītāju galvenokārt interesē forma, nevis saturs, viņš vēl aizvien cenšas būt oriģināls. Viņa skatuves darbība 12. gadu garumā netieši to apliecina.
Pēc divu gadu pārtraukuma klubā Essential šogad atgriezās Inspiration Tour sesijas. Pirmās divas sesijas apmeklēja aptuveni kā 2000 cilvēku. Jāpiebilst, ka Bogdan Taran Inspiration sesijas kļuva par vienu no 2006. un 2007. gada sezonas apmeklētākajiem pasākumiem arī klubā "Nautilus".

Sestdien, 6.septembrī, Bogdan Taran ielūdz visus uz kluba Essential Maindancefloor - nosvinēt Inspiration Tour 2008 gada trešo sesiju.

Papildus info: essential.lv
www.myspace.com/bogdantaran
www.discorecords.lv
www.dancebox.net

Related event

Inspiration Tour Vol.3

September 6th 23:00

Mainfloor
Bogdan Taran
Kaspar Kondrat
DJ Al Dee
R'n'B Zone
DJ Vento
DJ Rapa
Pink Room
DJ Pols
DJ wOW
A30
DJ Japanis
DJ Sam
Tickets
On Door 23:00-4:00 - 5 LVL,
4:00-8:00 - 3 LVL
Event Organizer
Essential Club & Discorecords