News

KWADRAT CONCEPT

ļoti īpaša ballīte, ļoti īpašiem cilvēkiem!

Savu 26. dzimšanas dienu 12.decembrī Kaspar Kondrat, viens no Baltijas lielākā un populārākā kluba Essential rezidentiem, atzīmēs plašus panākumus un rezonansi ieguvušas pasākumu sērijas Kwadrat Concept zīmē. Kartējā KC pārtija, kura pēc skaita nu jau būs trešā, solās būt īpaši vērienīga un atmosfēriska par godu tās garīgā tēva un autora jubilejai.Kwadrat Concept radās kā Kaspar Kondrat "ideālas pārtijas" redzējums, kurā gan uz skatuves, gan zālē priecājas draugi un draugu draugi, tātad - īpaša pārtija īpašiem cilvēkiem.

Lai realizētu savu ideāla tusiņa konceptu, Kaspar Kondrat savos pasākumos aicināja piedalīties savus draugus - diskžokejus no visas pasaules, lai kopā radītu vienotu un pozitīvu atmosfēru, izklaidējot draugus uz deju grīdas, kā arī dalītos katrs savā muzikālajā pieredzē un žanriskajā dažādībā.

Pirmais pasākums notika pavisam nesen - šī gada 8.februārī, bet Kwadrat Concept tusiņos jau paspējuši uzstāties tādi atzinību guvuši diskžokeji kā Rise, Electricano, Tiller, [Ex] da Bass, Norsky, Rulers Of The Deep, Ee-sma, Al Dee, Dave Gardner, Dep, Mr. Swan, Flyingmice, Crash, Dave Storm un daudzi citi.

Viens no šīs pasākumu sērijas mērķiem ir arī dot iespēju katram no dalībniekiem popularizēt savu pārstāvēto žanru un veicināt savu atpazīstamību, tāpēc tradicionāli katrs Kwadrat Concept viesdīdžejs uz katru pasakumu sagatavo savu izdales kompaktdisku, kas nokļūstot apmeklētāju atsaucīgajās rokās, ļauj tiem saglabāt atmiņas par aizvadītā tusiņa atmosfēru līdz nākamajai pārtijai.

Arī 12.decembra pasākumā apmeklētājiem būs iespēja iegūt gan Kaspar Kondrat īpašo dzimšanas dienas CD kompilāciju "Conception:26", gan novērtēt, ko savās somās būs atnesuši Kaspar Kondrat viesi, kuru kā jau allaž nebūs mazums:

Galvenajā deju zālē paredzēts plašs mūzikas diapazons no techhouse un minimal līdz progressive un trance. Vakaru atklās viens no jaunā mūzikas leibla "Minanimal" dibinātājiem DJ Andrey Emelyanov (Minanimal). Viņš savu DJ karjeru sāka vairāk kā 7 gadus atpakaļ legendaraja klubā Nautilus. 

Turpinājumā - Ed De Dano, kurš tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem Baltijas diskžokejiem, pateicoties viņa setos dzirdamajai savdabīgajai pieejai muzikālā materiāla izvēlē.
Kā viens no galvenajiem Essential Main Floor viesiem būs holandiešu dīdžejs Menno De Jong, kurš izpelnījies tādu trance grandu atzinibu kā Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, un Tiesto, jo Menno skaņdarbus savos setos šobrīd izmanto gandrīz ikviens trance dīdžejs.
Protams, galvenajā deju zālē uzstāsies arī pats jubilārs - Kaspar Kondrat, kā arī kluba Essential jaunākais rezidents – Roland Privert.

Savukārt citā Essential kluba daļā - deju zālē ar nosaukumu Pink Room, nakts iekrāsosies vairāk hausīgās un tečīgākās notīs, kas būs pilnīgi neraksturīgi šai zālei. 

Tur uzstāsies viens no Somijas deep, tech-house un tehno scēnas parstāvjiem - Oded Peled, kurš pēc šī pasākuma dosies nelielā tūrē ar tādām tehno leģendām kā Rolando un Juan Atkins.
Pink Room atmosfēru palīdzēs uzkarsēt arī kāda visnotaļ atpazīstama un iemīļota Latvijas elektroniskās deju mūzikas scēnas daiļā dzimuma parstāve – raidījuma Intelligent Beats vadītāja Ksenia Kamikaza un par godu kolēģa jubilejai īpaši pacentīsies arī kluba rezidenti DJ woW un Pols
Kā vienmēr Pink Room iespējama galdiņu iepriekšēja rezervācija, kas Kwadrat Concept vetrainajā un garajā 12.decembra naktī varētu būt noderīgs patvērums spēku izsīkuma brīžos.


www.kasparkondrat.com



Related event

KWADRAT CONCEPT

December 12th 22:00

Mainfloor
Andrey Emelyanov (Minanimal),
Ed De Dano (Disco Rec, White, LV),
Kaspar Kondrat,
MENNO DE JONG (INTUITION RECORDINGS),
Roland Privert
Pink Room
DJ Pols,
Ksenia Kamikaza (Platz fūr Tanz),
Oded Peled (Misc Management),
DJ wOW
R'n'B Zone
DJ Vento
DJ Rapa
A30
DJ Japanis
DJ Sam
On Door
22:00- 00:00 free
00:00 - 4:00 - 5 LVL,
4:00-8:00 - 3 LVL
Event Organizer
Essential Club & Propeller Productions