News

Harmony Of Soul

Kazantip Baltic

Jau kādu laiku mēs visi gaidām un runājam par pavasara vieglumu, smiekliem, skaistu sauli un skaistām krāsām. Pietiek runāt, jāsāk just un darīt ...Tāpēc 1.maijā klubā Essential viesosies projekts “HARMONY OF SOUL”, kas ietver sevī pozitīvu DJ Saint’a un saxofanista ALEXA saspēli ar pašām smalkākajām Jūsu dvēseles stīgām!

Jau no 2005.gada šis projekts kopā ar Nilu Īlu ir iepriecinājis cilvēkus tādos klubos, kā Nautilus (Vecrīga), Banzai (Daugavpils), Multiklubs (Valmiera), BIG7 (Liepaja), Bermud (Ogre), Tonuss (Jelgava) un Līvu akvaparkā. Pasākumā piedalījās tādi atpazīstami mākslinieki, kā Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza, Inesis, Mario, Electricano, Uppfade, DJ Rise, Dave Storm (EE) Kitoki (LT) u.c. Tagad šis projekts turpina savu ceļošanu arī uz citām pilsētām un klubiem, un tā nākamā pietura ir Essential club kopā ar ALEX, kas jau otro reizi piedalīsies DJ Saint’a projektā “Harmony of Soul”.

Neskatoties uz to, ka DJ Saint jau vairāk nekā 3 gadus ir pievērsies Progressive House mūzikai, tomēr daudzi joprojām viņu dēvē par Funky House dīdžeju. Viņš ir pazīstams Latvijā un aiz tās robežām (Krievijā, Moldovā, Ukrainā, Kazahstanā, Lietuva, Igaunijā u.t.t.). Viņš ir arī Kazantip festivāla pārstāvis Baltijā un pastāvīgi organizē Kazantip sērijveida pasākumus Latvijā.

Arī šoreiz apmeklētājus priecēs kupls viesdīdžeju skaits un izpildījuma kvalitāte ar visplašāko muzikālo žanru amplitūdu. Pasākumā piedalīsies 12 dīdžeji, tāpēc programmā dažādi stili un noskaņas – ko vieno Pozitīvas Vibrācijas - no fankīgiem lauztajiem ritmiem līdz laimīgam House Music...

Galvenajā zālē uzstāsies viens no veiksmīgākajiem un ievērojamākajiem jaunās un talantīgās paaudzes DJ un producentiem - Zazzy. Nākamie viesi ir pašmāju dziļā house skanējuma un vairāku skaņuplašu autori, jau labi zināmi uz Baltijas valsts deju grīdām, veiksmīgais latviešu projekts Craft B. Protams, nevar aizmirst arī par Latvijas breaks skatuves aktīvu pārstāvi – ABU. Neprātīgs B2B sets gaidāms no MBerg un Anša Zvigzdiņa izpildījumā, kas noteikti aizraus cilvēkus uz deju grīdas.

White room piepildīs īstas Soulful, Funky house mūzikas skaņas, kuras mēs varēsim dzirdēt gan no DJ Rise, gan no DJ Romantixx. Turpat spēlēs arī jauns, talantīgs dīdžejs un producents, kurš ir izdevis jau vairākus savus skaņdarbus uz ārzemju leibliem - DJ Angel Soul, no kura mēs varēsim sadzirdēt tikai viņam raksturīgo house un deep house mūziku. Tāpat uzstāsies jaunā un talantīgā Ritma Institūta studente DJ Sunset Girl.
Uz grūvīgu dejošanu tiek aicināti visi deep house un dveseliskās mūzikas cienītāji, jo jau ierastajā formātā, disco, funky, deep un soulful house ritmos šoreiz muzikālo lidojumu nodrošinās liepājnieki - NIK & MR.FUNK.

Par video projekcijām rūpēsies un ar vizuālām baudām pārsteigs VJ PE JOKE un 2 GYBAS.

Related event

Harmony Of Soul

May 1st 23:00

Mainfloor
Saint+Alex(LIVE Sax),
Zazzy,
Craft B,
Abu,
Mberg b2b Ansis Zvirgzdiņš
White room
Rise,
Romantixx,
Sunset Girl,
Angel Soul,
Nik & MR.FUNK
R'n'B Zone
DJ Vento,DJ Rapa
A30
DJ Japanis,DJ Sam
Ticket Prices
23:00-24:00 - Free, 24:00-4:00 - 5 LVL, 4:00-7:00 - 3 LVL
Event Promoter
Essential Club