News

Harmony Of Soul

Oktober 10th

Autoserviss “ARDOMAUTO” (Rubeņu ceļš 2c) un apģērbu veikals “YESS” (Aspazijas bulvāris 32) piedāvā nu, jau Jums labi pazīstamu kārtējo “HARMONY OF SOUL” pasākumu klubā ESSENTIAL, kas risināsies 10.oktobrī kopā ar DJ SAINT’u un saksofonistu ALEX, kā arī citiem interesantiem un talantīgiem māksliniekiem. SAINT’a un saksofonista kopīgā uzstāšanās bija dzirdama ne tikai šī projekta ietvaros, bet arī iesildot 15 tūkst. cilvēku open air Ogres estrādē pirms pasaules mēroga zvaigznēm TIESTO un PAUL VAN DYK.



Arī šoreiz apmeklētājus priecēs kupls viesdīdžeju skaits, kā arī mūzikas stilu un noskaņu daudzveidība.



Par galvenajiem šī vakara viesiem kļūs dīdžeji no mūsu kaimiņvalstīm, t.i. DJ VIRUS J (Pacha, pro-duce rec., LT) un DJ N’DEEP (Orange Bent Lee, EE). Abi šie dīdžeji ir jau ieguvuši atzinumu un uzticību savā valstī, tagad laiks mums iepazīties ar viņiem. DJ VIRUS J producētās dziesmas tika atskaņotas daudzos pasaules klubos. Viņš ierakstīja vairāk nekā 40 kompozīcijas, kuras izplatījās caur dažādiem leibliem. DJ N’DEEP 2003. gadā tika nominēts kā “best new house DJ 2003 NiTELiFE PRESS AWARDS”.



Bet ir gaidāmi arī mūsu talantīgie pašmājas dīdžeji, kā piemēram Latvijas daudzsološs producents – DJ RATZ LUKAS (Discoteq). Nevar nepieminēt vienu no house kustības redzamākajām personām Latvijā, populārās Latvijas grupas „OTRA PUSE” solistu – DJ NORSKY (Discorecords). Savukārt skaistās, melodiskās vai netriviālās kompozīcijas sagaidīsim no KSENIA KAMIKAZA (Platz Fur Tanz).



WHITE ROOM piepildīs pozitīvi vibrējošas un harmoniskas MŪZIKAS skaņas, kuras mēs varēsim dzirdēt gan no DJ GURETSKY (Housemusic.lv), gan no DJ ANGEL SOUL (99 Carat. Rec). Muzikālo ceļojumu dveseliskās un pozitīvās mūzikas pasaulē nodrošinās saulainā DJ SUNSET GIRL, DJ NIK (L-City House), kā arī DJ ZZIP un DJ LUXINTELLIGENT.



Vizuālie un gaismas efekti VJ PE JOKE un LJ LIGHTBOY (Illegal DJ Team Riga) rokās.

Related event

Harmony Of Soul

October 10th 22:00

Mainfloor
Virus J, N'Deep,
Saint feat. Alex (Live Saxaphone),
Ratz Lukas, Norsky,
Ksenia Kamikaza
White room
Guretski, Angel Soul,
Sunset Girl, Nik, Zzip,
Luxintelligent
  R'n'B Zone
DJ Get Dizzy
A30
DJ Japanis,DJ Sam
Ticket Prices
22:00-24:00 - Free, 24:00-4:00 - 5 LVL, 4:00-7:00 - 3 LVL
Event Promoter
Essential Club