News

Tasty Soundz Sessions

Oktober 30th

 Klubs Essential un īru viskijs Jameson piedāvā Halloween svētku ietvaros Latvijas dīdžeju un producentu apvienības regulāro sērijas atklāšanas pasākumu
TASTY SOUNDZ SESSIONS GRAND OPENING.

Tasty Soundz apvienība tika nodibināta 2005.gadā  un tās kodolu veido mūsu valsts pazīstamo dīdžeju piecinieks Alias, Andre Crash, Deros, Franzo Kolms, Laso. Četru gadu pastāvēšanas vēsturē apvienības dalībnieki ir paguvuši uzstāties pasākumos ne tikai Latvijā, bet arī tālu aiz tās robežām. Atšķirībā no ierastajām dīdžeju komandām, Tasty Soundz paralēli spēlēšanai pasākumos aktīvi darbojas mūzikas producēšanas jomā, kā rezultātā ir tapuši vairāki treki un remiksi, kā piemēram „Vittoria“, „Galactica“ un „Reach“, kā arī dalībnieku solo projekti 7Blanche, Andre Crash, Franzo Kolms, Smlok, Fresh Breath, u.c. Kopš 2008. gada Tasty Soundz treki tiek izdoti ierakstu kompānijās dažādās pasaules valstīs. Pagājušā gada nogalē apvienība ir izveidojusi savu ierakstu leiblu – Latex Records, kurš atrodas Latvijā  un nodarbojas ar mūsu valsī tapušo house mūzikas skaņdarbu izdošanu un popularizēšanu pasaulē.

30. oktobrī uz Club Essential galvenās skatuves uzstāsies Tasty Soundz rezidenti Alias, Andre Crash, Deros, Franzo Kolms un Laso. Priekšnesumu papildinās dzīvās performances no skaņdarbu „Galactica“ un „Reach“ vokālistēm Catherine un Laazi.
Pasākuma viesmākslinieka tituls šoreiz ir piešķirts Igaunijas ierakstu leibla „Cabrio Records“ spilgtākajam pārstāvim Spin Science. Šī mākslinieka diskogrāfija ir apbrīnojami plaša, jo igauņu producenta vairāk kā 60 skaņdarbi ir izdoti uz dažādiem respektabliem ierakstu leibliem ieskaitot leģendāro „Global Underground Records“. Šogad Spin Science arī piedalās Tasty Soundz singla „Reach“ remiksēšanā, kurš iznāks novembrī. „European Hit Radio“ klausītājiem Spin Science dziesmas versija, kā arī daudzi citi vēl nedzirdēti un pavisam svaigi remiksi tiks atskaņoti pasākuma norises dienā „Essential Podcast Conception“ speciālā raidījuma ietvaros.

Papildus dīdžeju performancēm apmeklētājiem tiks dāvināta iespēja iegūt savā īpašumā CD  ar apvienības dalībnieku miksiem, kā arī iemūžināt pasākuma atmosfēru pie īpaša fotostenda ar Tasty Soundz modelēm Club Essential r’n’b zālē.

Tasty Soundz Sessions Grand Opening atbalsta: Jameson, European Hit Radio, Nightlife, Draugiem.lv, Sun Sound, Dancebox, ORB, Easyget, Pozitīvas Ziņas, Club.lv.



Related event

Tasty Soundz Sessions

October 30th 22:00

Mainfloor
Spin Science,
Andre Crash aka CRASH,
Deros, Alias, Laso,
Franzo Kolms
R'n'B Zone
DJ Rapa
A30
DJ Japanis
DJ Sam
Ticket Prices
22:00-24:00 - Free,
24:00-4:00 - 5 LVL,
4:00-6:00 - 3 LVL,
6:00-10:00 - Free
Event Promoter
Essential Club & Tasty Soundz