News

VENTSPILS goes ESSENTIAL

Šo piektdien Ventspilī - club Essential lielā klubu mūzikas nakts!

Mācību gadu uzsākot, Ventspils nolēmusi jauniešiem pasniegt īpašu dāvanu - jau šo piektdien Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā notiks elektroniskās deju mūzikas svētki! Baltijas vienīgais super-klubs - Rīgas Club Essential piedāvā izbaudīt vienu no līdz šim lielākajām klubu mūzikas naktīm Ventspilī, vedot līdzi ik elementu no tiem, kas izveidojis šo klubu par patiesu kvalitātes zīmi deju mūzikas jomā… Nakts sola iespaidīgu gaismu šovu, Essential "pazīšanās zīmi" - video uz lielajiem LED ekrāniem, lāzeru parādi, labākās no labākajām go-go dejotātājām un visu, kas vien nepieciešams, lai nakti padarītu neaizmirstamu, un kājas nepagurtu līdz pat rītam.

Taču club Essential par kvalitātes zīmolu padarījusi tieši mūzika, un Ventspilī piektdienas naktī gaidāms pats krējums - viens no šobrīd aktuālākajiem diskžokejiem no Latvijas Kaspar Kondrat, kurš nesen izvēlēts par oficiālo Burn dīdžeju vēstnieku Latvijā, un augustā uzstājās gigantiskajā Ukrainas reivā kaZantip, club Essential R&B zāles rezidents DJ Vento, kura vārdam skaidrojumu tālu nav jāmeklē - ventspilnieks!, Lietuvas elektroniskās deju mūzikas zvaigzne Ignas no kluba Exit, kā arī īpašais pasākuma viesis - gadu no gada par pasaule labāko atzītā kluba Amnesia Ibiza rezidents Les Schmitz, kurš jau tā nokaitētajai atmosfērai piesviedīs spāņu salas dzirksti. 

Pēc 8 gadu rezidēšanas klubā Amnesia, un apbalvotam par BEST IBIZA RESIDENT DJ Spāņu DJMag apbalvošanā, Les Schmitz ir eksportējis šī kluba enerģiju uz gandrīz visiem pasaules kontinentiem vairāk kā 25 valstīs. Kopš 2006.gada uzsākot sadarbību ar Spānu leiblu FRESCO Records, Les Schmitz skaņdarbi vairākkārt ierindojušies starp TOP 10 dažādos mūzikas ierakstu interneta veikalos, tai skaitā beatport.com. 

Diskžokeju radītās vibrācijas papildinās kustīgās bildes spēle populārā video mākslinieka Arta Dzērves izpildījumā.

Viss sākas plkst. 9 vakarā, bet turpinās līdz pat rītausmai. Biļetes uz pasākumu Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un internetā -www.bilesuserviss.lv - maksā tikai 3 Ls, taču, ja atrodi īpašo interneta lidoni, to izdrukā un ierodies uz pasākumu līdz plkst. 11 vakarā - biļeti varēsi nopirkt vēl lētāk - vien par 2 Ls!

Vairāk informācijas meklē essential.lv !

Les Schmitz - www.les-schmitz.com
Ignas - 
Kaspar Kondrat - www.kasparkondrat.com
Vento -  

V2_01_600px.jpg